Over ons

Vis in onze vijver en schrijf je in. Sluit je aan bij ons
netwerk en bekijk de laatste vacatures.

Potentiële kandidaten die perfect aansluiten bij uw bedrijfscultuur en -behoeften.

Als HR-adviesbureau begrijpen wij als geen ander het belang van een effectieve aanpak van instroom, doorstroom en uitstroom binnen organisaties. Onze diepgaande expertise stelt ons in staat om op maat gemaakt advies en ondersteuning te bieden, zodat uw organisatie kan excelleren op het gebied van personeelsbeheer. Bij Als een Vis streven we ernaar om uw organisatie te ondersteunen bij elke fase van de employee journey. We beginnen met het aantrekken van toptalent, omdat we weten dat het aantrekken van de juiste mensen van essentieel belang is voor het succes van een organisatie. We kunnen u helpen bij het ontwikkelen van wervingsstrategieën, het opstellen van overtuigende vacatureteksten en het identificeren van de meest geschikte kanalen om uw vacatures te verspreiden. Door onze grondige kennis van de arbeidsmarkt en de nieuwste trends kunnen we u helpen om potentiële kandidaten aan te trekken die perfect aansluiten bij uw bedrijfscultuur en -behoeften.

Ten slotte begrijpen we ook dat uitstroom een natuurlijk onderdeel is van elke organisatie. Of het nu gaat om pensionering, carrièrewijzigingen of andere redenen, het effectief omgaan met uitstroom is van groot belang. Wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen van exit-interviews, het analyseren van feedback van vertrekkende medewerkers en het identificeren van mogelijke verbeterpunten in uw organisatie. Door deze informatie te gebruiken, kunt u uw processen en beleid verfijnen om toekomstige uitstroom beter te begrijpen en te beheren. Bij Als een Vis geloven we dat het investeren in uw medewerkers de sleutel is tot groei en succes op lange termijn. Ons ervaren team van HR-professionals staat klaar om u te ondersteunen en samen te werken aan het versterken van uw personeelsbeheer en het creëren van een productieve en bloeiende werkomgeving

Als een Vis staat voor het creëren van een positieve werkomgeving, wij staan klaar om u te begeleiden

Maar onze ondersteuning stopt niet bij het aantrekken van talent. We begrijpen ook het belang van het ontwikkelen en behouden van uw huidige personeelsbestand. Of het nu gaat om het implementeren van effectieve trainingsprogramma’s, het stimuleren van loopbaanontwikkeling of het creëren van een positieve werkomgeving, wij staan klaar om u te begeleiden. Onze HR-consultants kunnen u helpen bij het identificeren van de sterke punten van uw medewerkers en het opzetten van persoonlijke ontwikkelingsplannen die hen helpen groeien en excelleren binnen uw organisatie. We kunnen ook adviseren over beloningsstructuren, prestatiebeoordelingen en het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur die diversiteit en gelijkheid bevordert.

Het Team

Christel Reinders

Myriam Vanderwijk

Wij zijn regelmatig op zoek naar leden voor de raad van Commissarissen (RvC). Wil je meer weten over het profiel?

× Hoe kan ik je helpen?