Coaching

Colorful sea life underwater, shallow underwater seascape

Wat is Coaching?

De focus op relatie tussen mens, werk en organisatie.

Coaching is een waardevolle methode die je kan helpen om je professionele functioneren te verbeteren en een evenwichtige balans te vinden tussen werk en privéleven. Het legt de nadruk op de verbinding tussen individu, werk en de organisatie waarin iemand opereert. Door middel van coaching kun je bewustere keuzes maken en je grenzen beter leren respecteren. Het startpunt van een coachtraject is jouw persoonlijke coachvraag en jouw bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken. Deze vraag dient als leidraad en wordt verder uitgediept tijdens de coachingssessies. Gedurende het traject worden er steeds nieuwe vragen gesteld, waardoor je dieper in je gedachten en gevoelens duikt. Dit zelfonderzoek helpt je om inzicht te krijgen in je eigen gedrag, drijfveren, sterke punten en ontwikkelpunten. Het proces van coaching kan soms uitdagend zijn, omdat het je uitnodigt om eerlijk naar jezelf te kijken en eventuele belemmerende overtuigingen te ontdekken. Het kan confronterend zijn, maar ook verhelderend en bevrijdend. Een gekwalificeerde coach fungeert als een neutrale en ondersteunende gesprekspartner die je aanmoedigt om op een dieper niveau te reflecteren.

De medewerkersreis

Voor Kandidaat & Werkgever

Als HR-adviesbureau begrijpen wij als geen ander het belang van een effectieve aanpak van instroom, doorstroom en uitstroom binnen organisaties. Onze diepgaande expertise stelt ons in staat om op maat gemaakt advies en ondersteuning te bieden, zodat uw organisatie kan excelleren op het gebied van personeelsbeheer. Bij Als een Vis staan we klaar om u te ondersteunen bij elke fase van de employee journey. Of het nu gaat om het aantrekken van toptalent, het ontwikkelen van uw huidige personeelsbestand of het effectief omgaan met uitstroom, wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden. Met onze op maat gemaakte aanpak en diepgaande kennis van HR-processen streven we ernaar om uw organisatie te helpen excelleren en succesvol te zijn in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent.

Ons Coachingtraject

Wat heb je aan coaching?

Je wordt je bewuster van jouw persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren, en het effect hiervan op jouw gedrag. Coaching stimuleert jouw persoonlijke en professionele groei. Je wordt effectiever en je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Opzet van coaching

Een coachtraject bestaat uit drie tot vijf gesprekken van 1,5 tot 2 uur, waarbij jouw  persoonlijke coachvraag centraal staat. Bij het intakegesprek kan ook jouw leidinggevende of HRM-manager, als opdrachtgever, aanwezig zijn, als je dat wilt. De coachgesprekken zijn vertrouwelijk, maar het is mogelijk afspraken te maken over terugkoppeling naar de opdrachtgever. De coachgesprekken kunnen op verschillende locaties, in overleg, plaatsvinden. Ook coaching on the job is mogelijk.

Intakegesprek

Bij het intakegesprek kan ook jouw leidinggevende of HRM-manager, als opdrachtgever, aanwezig zijn, als je dat wilt. De coachgesprekken zijn vertrouwelijk, maar het is mogelijk afspraken te maken over terugkoppeling naar de opdrachtgever. De coachgesprekken kunnen op verschillende locaties, in overleg, plaatsvinden. Ook coaching on the job is mogelijk.

× Hoe kan ik je helpen?